Restaurang Sjöbris

Restaurang Sjöbris är Vägga Gymnasieskolas utbildningsrestaurang där våra elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet utbildar sig till kockar och servitörer.

Öppettider för julbord finns under ”Relaterade dokument” eller se nedan.

Under tre dagar i december står vårt traditionsenliga julbord framdukat. Vi erbjuder lunchsittning mellan 11:00-13:00 eller 11:30-13:30 den 6, 7 och 8 december.

Vi säljer julbordsbiljetter för 395 kr per person. Detta inkluderar julbord, måltidsdryck och kaffe.

Biljetterna betalas och hämtas ut torsdagen den 16/11 eller onsdagen den 22/11 mellan 12:00-14:00. Återköp av betalda biljetter görs ej. Bokningar tas emot från och med den 8 november 2023 från och med kl. 08:00 via restaurang.sjobris@utb.karlshamn.se

Bokningen måste innehålla namn, antal gäster, önskad tid och telefonnummer.

För att eleverna ska få en så bra utbildning som möjligt har vi en maxgräns på 12 personer per sällskap. Observera att vi tar in bokningar i den ordning de kommer in och att bokningen inte är garanterad förrän ni fått en bekräftelse.

Vänligen

Restaurang Sjöbris